Yritys

Banmark Voiteluaineet Oy on alansa tuotekehityksen kärkeä edustava suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike, joka on perustettu vuonna 2015 palvelemaan suomalaisia yrityksiä. Palvelukokonaisuutemme kattavat laadukkaiden tuotteiden lisäksi asiakaspalvelun ja tuotekoulutuksen. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja palvelemme niin liikkeenharjoittajia, teollisuutta kuin koneurakoitsijoita yksilöllisesti ja asiantuntevasti. Kokonaisvaltaisen palvelumallimme myötä jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinsa.

Tunnemme Suomen haastavat olosuhteet ja valitsemme vain parhaat ja laadukkaimmat tuotteet, jotka toimivat kovimmassakin pakkasessa. Maahantuomme kattavan valikoiman erilaisia öljyjä, rasvoja, suodattimia, kemikaaleja ja korjaamotarvikkeita, jotka soveltuvat Suomen olosuhteisiin.

Meillä maksat laadusta, et merkistä. Pieni ja ketterä organisaatiomme mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme öljyt ja rasvat markkinoiden parhaaseen hintaan. Toimitamme tilaukset nopeasti ja varmasti Vantaan logistiikkakeskuksestamme.

MAKSA LAADUSTA, ÄLÄ MERKISTÄ!

Back to top