Maksu- ja sopimusehdot

BANMARK VOITELUAINEET OY MAKSU- JA SOPIMUSEHDOT

Banmark Voiteluaineet-verkkokaupan tuotteita myy Banmark Voiteluaineet Oy (Y-tunnus 2664173-8). Myymme ja toimitamme tuotteita  koko Suomen alueella.

Toimitustavat

Toimitustapa 1: DB Schenker system/direct

Maksutavat

Banmark Voiteluaineet Oy – verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi pankkien verkkopankkitunnuksilla ja luottokortilla.

Maksuehdot

Maksu verkkopankissa tai mobiilimaksutavoilla on asiakkaalle ilmainen.

Maksuehdot: Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassa oleva hinta on Banmark Voiteluaineet-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Banmark Voiteluaineet-sivustolle ilmoitetut hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Banmark Voiteluaineet Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Banmark Voiteluaineet Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2–5 arkipäivää.

Toimitusosoitetta ei ole mahdollista muuttaa tilauksen teon jälkeen. Verkkokauppatilauksen jälkeen alamme käsitellä sitä välittömästi taataksemme nopean toimitusajan. Emme pysty peruuttamaan tai muuttamaan tilaustietoja tilauksen jälkeen.

Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Noutamatta jätetyistä tilauksista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoistusta, peritään tilaushetkellä voimassa oleva toimitusmaksu. Toimitusmaksu vähennetään palautettavasta summasta. Palautusta varten pyydämme asiakkaan tilinumeron. Palautus tehdään, kun tilauksen maksu on kirjautunut meille.

Mikäli sinulla on tilaamista tai tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@oilcenter.fi niin autamme mielellämme.

Reklamaatiot tilauksista

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@oilcenter.fi. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Väärä tai puuttuva tuote

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä tai tilauksesta puuttuu tuote, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@oilcenter.fi. Ilmoita viestissä nimi, jolla tilaus on tehty ja mikä tuote on väärä tai puuttuu, sekä mielellään myös tilauksesi numero, jonka löydät sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta.

Ostosten palautukset

Banmark Voiteluaineet Oy myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteita, muusta kuin myyjän tai rahdinkuljettajan virheestä johtuneesta syystä, on se tehtävä hänen omalla kustannuksellaan. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia, ehjiä, siistejä ja vailla minkäänlaisia asiakkaan merkintöjä.Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen info@oilcenter.fi.

Palautuksen tehdäksesi ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@oilcenter.fi niin annamme ohjeet palauksen tekemiseksi.

Maksupalautukset

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Ylivoimainen este

Banmark voiteluaineet Oy on vapaa toimitusehtojen velvoitteiden täyttämisestä, silloin kun sitä on kohdannut ylivoimainen este. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista seikkaa, jonka takia myyjää ei voida kohtuudella pitää velvollisena toteuttamaan ehtojen määräyksiä. Ylivoimainen este on esimerkiksi, mutta ei rajoittaen, tulipalo, räjähdys, onnettomuudet, sopimuksen mukaisen toiminnan edellytyksenä olevien lupien peruuntuminen, evääminen tai viivästyminen, sodat tai liikekannallepanot, terrorismi, takavarikko, tuonti- tai vientikielto- tai –rajoitukset, häiriöt tuotetoimituksissa, viranomaismääräykset, keskeytykset energiansaannissa, häiriöt atk- tai puhelinyhteyksissä, lakko, työsulku tai muu työtaistelutoimi. Ylivoimainen este lykkää sopimusvelvoitteiden täyttämistä siksi ajaksi, minkä este on voimassa.

 

Banmark Voiteluaineet Oy (Y-tunnus 2664173-8)
Kisällintie 13
01730 Vantaa

 

Back to top