MOL Turbo S 10W, 200l

Yksiasteöljy dieselmoottoreille

696.88  (sis. alv. 24%)

Yksiasteöljy vapaasti hengittäville ja turboahdetuille dieselmoottoreille. Soveltuu hydraulijärjestelmien ja vaihteiston voiteluun edellyttäen, että valmistaja hyväksyy käytön määritetyn suorituskyvyn ja viskositeetin osalta.

ACEA E2-96 Issue 5
API CF-4/SJ
MAN 270
Volvo VDS

Vaihteistot, momentinmuuntimet ja hydrauliikkajärjestelmät

Hyvät pesevät ja dispergoivat ominaisuudet

-Estää lakka- ja liejutyyppisten jäämien muodostumisen

Erinomainen leikkausstabiilius

-Viskositeetti säilyy koko öljynvaihtovälin ajan

Miksi valita MOL Dynamic – moottoriöljy hyötyajoneuvoille?

LISÄÄ TOIMINTASI TEHOKKUUTTA!
Yksi tärkeimmistä asioista kuljetusyritykselle on saada pidettyä ajoneuvot toiminnassa ja ajossa ja tehdä se taloudellisesti. Luotettavuus ja kustannustehokkuus on toiminnan kannalta välttämätöntä, ja asianmukaisesti valitut voiteluaineet ovat tässä keskeisessä asemassa: ne voivat pidentää hyötyajoneuvojen käyttöikää, tehdä niiden toiminnasta luotettavampaa ja vähentää myös merkittävästi käyttökustannuksia.

MOL-hyötyajoneuvojen voiteluaineet tuovat seuraavia etuja:

Kustannustehokkuus
Polttoainetaloutta voidaan parantaa jopa 4 %, ja niiden pidempi käyttöikä takaa alhaisemman voiteluaineen kulutuksen samalla kun se suojaa ajoneuvon tärkeitä osia ja pidentää niiden käyttöikää.

Luotettavuus
Kaikkien johtavien ajoneuvovalmistajien hyväksymä. Jatkuvaa laadunvarmistusta säännöllisillä laboratorio- ja kenttäkokeilla.

Uusin teknologia
Synteettinen koostumus tukee luotettavampaa toimintaa.

ERINOMAINEN SUORITYSKYKY YLEISKÄYTÖSSÄ

Ensiluokkaiset moottoriöljymme eivät ainoastaan täytä useimpia OEM-kriteerejä vaan jopa ylittävät ne. Polttoainetalous, erinomainen kulumissuoja ja alhainen öljynkulutus tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon jokaiselle ajoneuvokannasta vastaavalle.

OSTA MYÖS NÄMÄ