MOL Farm Protect E9 15W-40, 200l

Monikäyttöinen traktoriöljy

1060.20  (sis. alv. 24%)

Huippulaatuinen moottoriöljy kaikkein uusimmille maatalouskoneille
Matalan tuhkapitoisuuden moottoriöljy, joka on tarkoitettu korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi vapaasti hengittäville moottoreille sekä turboahdetuille dieselmoottoreille, jotka on varustettu dieselhiukkassuodattimilla ja hapetuskatalysaattoreilla ja joita käytetään kehittyneimmissä maatalouskoneissa sekä liikkuvissa maatalouslaitteissa. Tällä öljyllä on pitkä öljynvaihtoväli.

ACEA E9-12
ACEA E7-12
API CJ-4/SM
API CI-4 Plus
API CI-4
API SM/CF
MAN M 3275
MAN M 3575
Volvo VDS-4
Renault RLD-3
Caterpillar ECF-2
Caterpillar ECF-3
Cummins CES 20077
Cummins CES 20076
Cummins CES 20081
MACK EO-O Premium Plus
DDC 93K218
Allison C-4
Deutz DQC III-10LA

-Traktorien ja itse liikkuvien maatalouskoneiden moottorit, joissa on hiukkassuodatin
-Kastelulaitteet ja -yksiköt
-Hydrauliikkajärjestelmät, joiden valmistaja määrää käyttämään moottoriöljyä

Matala tuhkapitoisuus

-Antaa pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmille pitkän käyttöiän

Alhainen öljynkulutus

-Vähemmän voiteluaineen lisäystarpeita, mikä tekee toiminnasta taloudellista

Erinomainen noen käsittely

-Suojaa nokijäämiltä ja seinämien kiillottumiselta

Erinomainen leikkausstabiilius

-Säilyttää erinomaiset ominaisuutensa pitkäaikaisesti myös suurten kuormitusten ja leikkausvoimien alaisuudessa

Poikkeuksellisen hyvä lämpö- ja hapettumisstabiliteetti

-Täydellinen suojaus liejunmuodostusta ja sakkautumista vastaan

Suuret alkaalireservit

-Neutraloi happoja jatkuvasti, joten öljynvaihtoväli voi olla pitkä

500 KÄYTTÖTUNNIN JÄLKEEN HAVAITTU MOOTTORIN SUOJAUS
Kustannustehokkuuden parantamiseksi ja ympäristön suojelemiseksi maatalouskoneiden valmistajat pyrkivät jatkuvasti kehittämään edistyksellisiä koneita, joissa on vähäpäästöiset dieselmoottorit ja jotka käyttävät pitkäikäisiä erikoisvoiteluaineita. Unkarilainen edistyksellisiä toimintatapoja käyttävä maatalousyritys teastasi MOL-LUBin uutta MOL Farm Protect E9 15W-40 -moottoriöljyä. 500 testituntia John Deere -traktoreilla todistivat, että MOL Farm Protect E9 -moottoriöljy antaa moottorille maksimaalisen suojan ja merkittävän pitkän käyttöiän. Tämän öljyn ansiosta olemme voineet turvallisesti pidentää tiettyjen moottorityyppien öljynvaihtovälejä: 500 tuntia 375 tunnin sijaan!

Omalla toimialallaan tämä yli 3700 hehtaaria viljelevä yritys tunnetaan yhtenä menestyneimmistä soijantuottajista ympäristöystävällisyytensä ja itse kehittämänsä tekniikan ansiosta.

500 testitunnin aikana MOL Farm Protect E9 15W-40 -moottoriöljy todisti erinomaiset suojausominaisuutensa myös koneissa, joissa on pitkät öljynvaihtovälit. Tämä öljy täytti myös kaikki laitevalmistajan suorituskykyvaatimukset. John Deere 8330- ja 6530-traktoreita käytettiin todellisissa käyttöolosuhteissa. Kuormitusaste oli jokapäiväisen maataloustoiminnan mukainen, mikä tarkoittaa säännöllisesti esiintyviä raskaita kuormia: 72 % aurausta, 21 % peltoajoa, 6 % maantieajoa ja 1 % muita tehtäviä.
Öljynäytteet otettiin 100 käyttötunnin välein moottoriöljyn käyttökunnon tarkistamiseksi. Näytteet analysoi kansainvälisesti tunnustettu MOL WearCheck -laboratorio.

Tulokset osoittivat, että MOL Farm Protect E9 15W-40 antoi erinomaisen suojan moottorille 500 käyttötunnin aikana.
Testi osoitti myös, että öljyn viskositeetin muutokset olivat vähäisiä. Öljyn laatu ei heikentynyt ja se kesti epäpuhtauksia erinomaisesti. Vakaan viskositeettitasonsa ansiosta tämä moottoriöljy tarjoaa optimaalisen voitelun jopa pidennetyn öljynvaihtovälin aikana.

Luonnollisesta koneen osien kulumisesta johtuva rautametallien pitoisuus oli paljon pienempi kuin yleisesti öljyn diagnostiikassa hyväksytty hälytystaso 75 mg/kg. Liukulaakereista johtuvien rautaa sisältämättömien metallien pitoisuus oli myös hyvin alhainen, mikä todistaa öljyn maksivoivan moottorin käyttöiän.

Testi osoitti, että MOL Farm Protect E9 15W-40 -moottoriöljyä voidaan käyttää 500 käyttötunnin ajan riskittä täyttäen samalla koneen valmistajan vaatimukset. Tiettyjen konetyyppien osalta tämä tarkoittaa öljyn kulutuksen laskua jopa 25 %. Tehokkaan suojan ansiosta moottorin huoltokustannukset voivat laskea jopa 15 %.