MOL Essence 5W-40, 200l

Synteettinen moottoriöljy

979.60  (sis. alv. 24%)

Kolminkertainen antioksidanttisuojaus MOL Essence -moottoriöljyissämme estää menestyksekkäästi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia, jotka pääasiassa aiheuttavat moottoriöljyjen vanhenemista, ja se lisää merkittävästi sekä moottoriöljyjen että moottoreiden käyttöikää.
Uusimmat moottorit toimivat erittäin korkeissa lämpötiloissa, mikä aiheuttaa huomattavaa rasitusta niissä käytettäville moottoriöljyille. Haitalliset vapaat radikaalit syntyvät moottoriöljyssä, kun öljy joutuu kosketuksiin polttoaineen palamistuotteiden haitallisten aineosien ja hapen kanssa. Vapaat radikaalit nopeuttavat moottoriöljyn vanhenemista ja vähentävät sen suorituskykyä, jolloin moottorin käyttöikä lyhenee.
Kolminkertainen antioksidanttisuojaus pidentää moottorin käyttöikää
MOL Essence -moottoriöljyjen erikoislisäaineet estävät menestyksekkäästi moottoriöljyn vanhenemisprosessin, tarjoavat maksimaalisen suojan vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan ja siten pidentävät merkittävästi moottoriöljyn ja moottorin käyttöikää. Tämän lisäksi huolellisesti tasapainotettu lisäainejärjestelmä tarjoaa moottorin käyttöikää lisäävän kolminkertaisen antioksidanttisuojan verrattuna perinteisiin moottoriöljyihin.

ACEA A3/B4-16
API SM/CF
VW 502 00/505 00
GM-LL-B-025
Porsche A40
Renault RN0700
Renault RN0710

-Henkilöautojen ja kevyiden hyötyajoneuvojen (paino < 3,5 t) vapaasti hengittävät tai turboahdetut bensiini- ja dieselmoottorit
-Vapaasti hengittävät, turboahdetut ja suoraruiskutuksella varustetut dieselmoottorit

Kolminkertainen antioksidanttisuojaus

-Kolminkertainen antioksidanttisuojaus hävittää vapaat radikaalit, jotka muutoin vanhentaisivat öljyä; näin moottoriöljyn ja moottorin käyttöikä pitenee

Äärimmäisen hyvä kylmäjuoksevuus

-Tekee käynnistämisestä helppoa myös äärimmäisen kylmissä olosuhteissa, mikä pidentää auton akun käyttöikää

Äärimmäisen pitkä öljyn käyttöikä

-Auttaa vähentämään seisokkeja, käyttökustannuksia ja ympäristövaikutuksia

Matala haihtuvuus

-Alentaa moottoriöljyn kulutusta ja vähentää haitallisten aineiden päästöjä
-Taloudellinen käyttö